torstai 10. maaliskuuta 2016

Hööksin kevätmalliston herkut

Muotihömppäpostaus!

Hööks julkaisi kevätkuvastonsa pari viikkoa sitten. Tässä katsaus katalogin kiinnostavimpiin juttuihin. Mistä sinä tykkäisit? (Hööks ei ole sponsoroinut tätä postausta.)

Klassinen tikkitakki olisi ihana ja urheiluvaatteena toimiva. Soveltuisi myös puutarhassa kuokkimiseen täydellisesti. Tarpeellinen suorastaan?
http://www.hooks.fi/produktsida/takki-firenze-jh-collection/63425/62315/
Takki Firenze JH Collection 79,90€ (xs-xl; 134-164)
Tämä vahakankainen takki taas olisi tyylikäs ja ja suojaisi satulaa, jolloin tihkusateellakin voisi hyvin maastoilla. Jos siis raaskisi tämän ottaa tallikäyttöön... työmatkatkin taittuisi tällaisessa takissa mukavasti.


Takki Leece JH Collection 99,90€ (xs-xl)
Sporttisemmin pukeutuvan versio tikkitakista olisi sininen Ashby, ja mustassa versiossa voi nähdä ripauksen biker-tyyliä


Takki Ashby CRW 74,90 € (xs-xl; 134-164)
Tähän pikeepuseroon tulen satavarmasti sortumaan, sillä näistä on aina pula, kun käy tallilla joka päivä. Tuotteen hintakin on kohdallaan. Mallista on myös petrooli versio. Molempi parempi?

Pitkähihainen pikee Cotswold CRW 25,90 € (xs-xl)
Mietin myös, miten saisin paremman puoliskoni pukeutumaan vapaa-ajalla tähän tikkitakkiin, jossa hihat softshellia. Suhteemme alkuvuosina minä valitsin miehelleni vaatteita, mutta huomioni asiaan herpaantui ruuhkavuosina, kun ylipäätään oli vaikea järjestää aikaa ehtiä yhdessä kauppaan, joten tämä etu taitaa olla jo menetetty. Jos kuitenkin?

http://www.hooks.fi/produktsida/takki-miesten-hawkshead-crwr/63242/62233/
Takki Miesten Hawkshead CRW 81,50 € (xs-xl)

"Saapas vettähylkivää nahkaa, sisäpinnalla vettäpitävä kalvo." Liian hyvää ollakseen totta? Näissä kelpaisi tepastella kurakauden läpi.

http://www.hooks.fi/produktsida/saappaat-somerset-crwr/60163/60125/
Saappaat Somerset CRW 136 € (normaali 37-42; leveä 37-42)
Saas nähdä, sorrunko näihin jossain vaiheessa?2 kommenttia:

 1. Moi, satutko tietämään edullisia nettikauppoja hevostarvikkeille, siis samanlaisia kuin http://www.koiratarvike.fi/ mutta hevosille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hevarilta löytyi halvin Steeljoint ja Bucaksen loimi, hain tilauksen Vermosta, jolloin toimituskulut 0€. Suosittelen.
   http://www.hevari.fi

   HorseProlta olen tilannut edullisesti Bucaksen loimia, ei valittamista vaikka nettipalstoilla on haukuttu. Varmasti tilaan uudelleen.
   https://www.horsepro.fi

   Puuilollakin on verkkokauppa, mutta sieltä ei löydy samaa laajaa valikoimaa, mikä Vantaan liikkeessä on.

   Olen ajatellut että jossain vaiheessa voisin tehdä postauksen suosikkikaupoista. :)

   Poista

Kiva kun poikkesit. Jätä kommentti tänne! Kerro omista kokemuksistasi?