maanantai 14. maaliskuuta 2016

Esittely: Satula.com | ARVONTA: liput Tampereen hevosmessuille

Ilokseni voin vihdoin sanoa, että satulanhankintaprosessi koulusatulan osalta on pikkuhiljaa lähestymässä maalilinjaa (tästä raporttia tulossa erikseen). Eniten satuloita sovitin Satula.comin Tuomarinkylän toimipisteen valikoimista. Sieltä löytyi myös meidän edellinen satula.

Olen todella tyytyväinen Satula.comin asiakaspalveluun ja asiakaslähtöiseen toimintamalliin. Näinollen sovin Satula.comin kanssa yhteistyöstä blogini tiimoilta, joten postauksen lopusta löydät ohjeet, kuinka voit osallistua Satula.comin tarjoamien lippujen arvontaan Tampereen Hevosmessuille.


Satula.com - esittely ja asiakaskokemuksia

Satula.com myy uusia ja vähän käytettyjä vuokrauksessa olleita satuloita, sekä välittää asiakkaiden käytettyjä satuloita, laadukkaisiin satuloihin keskittyen. Uusien satuloiden osalta Satula.com keskittyy seuraaviin merkkeihin:
 • Amerigo
 • Prestige
 • Equipe
 • Passier
 • Childeric
 • Kent & Masters
 • Frank Baines
 • Bates
 • Hastilow
 • Wintec
Lisäksi käytetyissä satuloissa löytyy myös monia muita merkkejä, ja valikoima tietenkin vaihtelee. Satulan voi vuokrata, mikäli se on yrityksen omaa valikoimaa (asiakkaiden omaisuutta olevia välityssatuloita ei voi vuokrata). Näin ostopäätökselle saa lisäaikaa, tai voi maksaa pelkästä käytöstä, jos ennakoi satulatarpeiden muuttuvan nopeasti.

Satulat ja niiden sijainti (toimipiste, onko sovituksessa vai myymälässä) näkyvät nettisivulla ajantasaisesti, ja satulan voi varata sovitukseen sivujen kautta. Tämä on todella kätevää. Tarvittaessa voi kysyä toisessa toimipisteessä olevaa satulaa toimitettavaksi asiakasta lähimpään myymälään, ainakin Paimion myymälästä satuloita saa helposti Helsingin myymälään Tuomarinkylään.

Satuloita saa kerralla sovitettavaksi useamman, ja sovitusaika on yksi viikko. Satulansovittajan voi pyytää käymään kotitallilla, tai hevoselle voi sopia sovitusajan myymälässä. Tarkista tarjolla olevat vaihtoehdot lähimmästä toimipisteestä (Helsinki, Kangasala, Oulu, Paimio, Ypäjä). Olen itse asioinut Helsingin toimipisteessä Tuomarinkylässä (liike sijaitsi aiemmin Espoossa). Liikkeessä tulikin käytyä monta kertaa, ja kaikki käynnit olivat asiakaskokemuksina positiivisia. Tuomarinkylän toimipisteeseen voi varata ajan sovitukseen hevosen kanssa. Säännöllisin väliajoin toimipisteessä käy satulaseppä Anu Kyläkaila. Toimipisteiden lisäksi sovituksen voi tilata kotitallille satula-autosta.

Käytettyihin satuloihin saa kokeillessa kiinnittää jalustimet normaaliin tapaan. Testaamiini uusiin Satula.comin satuloihin sain laittaa jalustimen kiinni siiven alapuolelta - tämä onnistuu helposti ja eikä jalustinten kiinnitys alapuolelta häiritse itse koeratsastusta, mutta vältetään naarmuttamasta ja kuluttamasta siiven uutta pintaa. Remmien pituuden säätely on tietenkin hankalampaa näin, mutta satulan tuntumaan kokeillessa tämä ei mielestäni vaikuttanut. Missä tahansa liikkeessä asioit, tarkistathan aina liikkeessä pelisäännöt jalustinten osalta, jotta arvokkaat satulat säilyvät moitteettomassa myyntikunnossa! Älä myöskään testaa satuloita esimerkiksi farkuissa tai ratsastushousuissa, joiden blingstrassiniitit osuvat satulan istuinosaan.

Satuloiden lisäksi myymälöistä ja verkkokaupasta löytyy Mattesin lampaankarvaromaaneja, sekä eri merkkien geelialustoja, satulavöitä, jalustinhihnoja, etukaaria ynnä muuta satulointiin liittyvää tarviketta. Tärkeintä on kuitenkin uusien ja käytettyjen satuloiden iso valikoima, joten jos olet satulaa vailla, voit nopeasti tutkia sopivankokoisten ja -hintaisten satuloiden valikoimaa verkossa olevan haun avulla. Hakukone erottelee kätevästi satulat satulatyypin, leveyden, tuumakoon, sijainnin, hinnan perusteella.

Ja nyt arvontaan...


http://www.hevosmessut.fi/hevosmessut/index.tmpl?sivu_id=2685

Osallistu messulippujen arvontaan!

[Arvonta on päättynyt!]

Arvonta: haluatko liput Tampereen Hevoset 2016 -messuille?

Jaossa on 2 kpl päivälippuja messutapahtumaan 2.–3.4.2016. Liput lähtevät yhdelle onnekkaalle voittajalle, eli messuille saa kaverin mukaan! Liput tarjoaa Satula.com, ja liput lähetän voittajalle postissa.

Ohjeet ja säännöt
Arvonta toimii seuraavasti: arvontaan voit osallistua jättämällä 18.3.2016 mennessä alle viestin, jossa on sähköpostiosoitteesi sekä kuinka monella arpalipulla (1-3 kpl) osallistut:
 • Yksi arpa: olet jättänyt yhteystiedot kommenttina alle.
 • + Lisäarpa: olet käynyt tykkäämässä Satula.comin Facebook-sivua.
 • + Lisäarpa: olet rekisteröitynyt blogini lukijaksi, ja/tai käynyt tykkäämässä blogini Facebook-sivua, ja/tai lisänyt blogini linkin oman blogisi linkkikokoelmaan, ja/tai maininnut arvonnasta omassa blogissasi linkin kera (laita kommenttiin myös linkki blogiisi), taikka jakanut linkin Facebookissa... Anything goes!
Tarkistan, että voittaja on oikeutettu ilmoittamaansa määrään arpalippuja. Jos vilunkia ilmenee, arvon uudelleen. Mikäli en saa yhteyttä lippujen voittajaan 3 vuorokauden sisällä, arvon liput uudelleen. :)

[Arvonta on päättynyt!]9 kommenttia:

 1. Yksi arpa!
  rautio.melissa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liityinkin nyt lukijaksi, kun nyt ehdin ajan kanssa tutustumaan blogisi sisältöön paremmin! Joten kahdella arvalla mukana :)

   Poista
 2. Mukana kahdella arvalla: lukija ja tykätty satula.comin fb-sivusta

  anu.immonen76@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kolme arpaa :) tarja(a)tilves.fi

  VastaaPoista
 4. Yhdellä arvalla mukana. Lähtisin mielelläni tyttöni kanssa messuille. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta tämä sun blogi! :) Mukana kuitenkin yhdellä arvalla.
  rautio.lili@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Yhdellä arvalla tässä vaiheessa: lahtoruutuun@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Kolmella arvalla :) nyt myös lukijana sun blogissa, satula.comin fb sivut olleet tykättynä jo valmiiksi ja tässä vielä yhteystiedot, liza.aura@gmail.com

  VastaaPoista

Kiva kun poikkesit. Jätä kommentti tänne! Kerro omista kokemuksistasi?