perjantai 1. heinäkuuta 2016

"Ihanan ylellistä!" Halpaa hupia :-)

Verkkokauppojen kätköstä löytyy varsinaisia helmiä, joita ei voi vakavalla naamalla lukea. Selailin verkkokauppojen jalustinvalikoimia selvittääkseni turvajalustinten hintoja. Sellaisten peruskumilenksujalkkareiden. Karvasatulan kanssa maastoiluun. Mutta mikä yllättävä viihteen maailma tässä piilikään... lue ja ihastu!
Source: Horze -verkkokauppa


Jin Stirrup Carat jalustimet, 24 karaatin kultaus ja Swarovski-kristallit

€ 800,00

"Carat on ylellisyystuote, joka on suunnattu jotain aivan erityistä vaativille ratsastajille.
Kokonaan kullattu 24 karaatin kullalla, paksuus 30 mikronia, ja koristeltu aidoilla SWAROVSKI® ELEMENTS -koristeilla, mahtavan vaikutuksen tekevä arvokas lahja. Tämä tuote myydään pareittain."

🌟🌟🌟🌟🌟 Perustuu 2 tuotearvioon:

"Tuote on todella ihanan näköinen ja soveltuu erityisesti huippuratsastajille. Minulle on ollut hyvä ostos. Käytän kisoissa ja olen saanut kehuja jalustimista. Ovat aika halvat, kun siinä on kultaus ja kristalleja."

"Upeat! Olen käyttänyt näitä jalustimia jo vähän aikaa, ja olen todella tyytyväinen. Saan paljon kehuja, varsinkin kun käyn kisoissa! Upean näköiset, ja hintakaan ei ollut kovin kallis. Minulle ja hevoselleni kelpaa vain paras! Kulta ja kristallit kimmeltävät upeasti ja häikäisevät kaikki. Luultavasti ostan pian myös kristalleilla koristellun satulahuovan ja suitset. Todella upeat jalustimet!"

Näin tuotetta myy Horze.

Prosessiratsastajan arvio: toivottavasti saan kisoissa kehuja jostain muusta kuin jalustimista. Huippuratsastaja, jolle tämä tuote soveltuu, on paradoksi. Nämä eivät ole cool.
Nämäkin voi hankkia Horzesta.

Horseware Rambo StirrUP jalustimet

€ 169,00

"Nämä jalustimet on kehitetty ensimmäisenä mekaanisena tuotteena ratsastajille ja ne antavat sinulle mahdollisuuden vaihtaa nykyinen ratsusi huomattavasti korkeampaan hevoseen. Jalustin itsessään on kevyt ja painaa ainoastaan 560 grammaa. Jalustimen drop down-mekanismi antaa sinulle 15 senttiä lisää pituutta."

"Materiaalit: Rungon kevyt ja laadukas Die Cast Alloy-rakenne ja iskuja vaimentava nailonmuovista valmistettu jalkatuki. Yksi koko. Pari."

Näin tuotetta myy Horze.

Prosessiratsastajan arvio: Nyt taidetaan luvata pikkaisen liikaa. Jalustimestahan se hevosen vaihto onkin kanittanut, kun tällainen lättäjalka olen. Ps. Die Cast Alloy tarkoittaa "muottiin valettua metalliseosta", tokihan se englanniksi kuulostaa tosi tekniseltä, vaikka tosiasiassa jokainen metallijalustin on Muottiin Valettua Metalliseosta. Tosin jos Rambolta tulee ratsastajaa 15 cm lyhentävät jalustimet, kaivan kuvettani. Ratsuttaja kun on 20 cm minua pidempi, ja hevonen minun mitoilla passeli. Olisi mukavampi valkun viritellä ponia.
Tämäkin Horzen käsialaa.

Jin Stirrup Evol jalustimet, pari

€ 99,95

"Evol jalustimet ovat monimutkaisten CAD-ohjelmistojen avulla ja perinpohjaisen suunnittelutyön tuloksena valmistettu tuote. Polyamidi-muovin avulla on saavutettu korkea laatu, jonka myötä jalustimet kuuluvat suosittuun "Jin stirrup" -sarjaan.
Tämän jokaisen ratsastajan tarpeisiin vastaavan tuotteen vahvat ominaisuudet ovat tyyli, keveys ja hyvä pito.
Täysin Italiassa valmistettu, sertifioidut ja täysin kierrätettävät raaka-aineet ovat takuu laatua ja ympäristöä ajattelevalle käyttäjälle.
Tämä tuote myydään pareittain."

Jalustimet voi ostaa Horzesta.

Prosessiratsastajan arvio: Hienoa, että perinpohjaiseen suunnitteluun on käytetty CAD-ohjelmaa, jota käytetään melkein kaikkeen tekniseen piirtelyyn... polyamidi on muuten samaa materiaalia kuin sukkahousut, mutta se on kyllä tekokuitujen joukossa helmi ominaisuuksiltaan, ja tosiasn lujaa tavaraa myös halustimiin.

Kuva: Horze

Lamicell ROYAL koulusatulahuopa

€ 54,95

"Kuninkaallinen koulusatulahuopa. Metallinhohtoinen polyesteri, 5 mm:n paksuinen vaahtomuovikerros ja 260 g:n synthermax kuitutäyte. Kuninkaallinen timanttilogo."

Asialla taas Horze.

Prosessiratsastajan arvio: Tämä satulahuopa on kyllä ihana. Meillähän on kisahuopana estemallin versio tästä, koska käytämme vain Kuninkaallisia Varusteita. Hevoseni on niin prinsessa, ettei sille kelpaa mikään muu. Olin myös kauan etsinyt meille sopivaa tunnusvaakunaa, ja Kuninkaallisessa Estesatulahuovassa oleva vaakuna on vastaus tähän ongelmaan. Anilla on kisavarusteena myös Kuninkaallinen Korvahuppu, jossa myös vaakuna. Vain kruunu puuttuu!

12 kommenttia:

  1. Nämähän on mahtavia tuotteita itselleni ja kaikille muille jotka tykkäävät paikata puutteellista ratsastutaitoaan materialla! Hittoon valmennukset, Jineillä oppii ratsastamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kullalla silattujen jalustinten hinnalla saa aika tukun valmennusta, mun kuluissa neljän kuukauden valmennukset ja ratsutukset. Mutta tästä tämän päivän törttöily kisoissa titenkin johtui, BlingJinit, eli Granissa tuttavallisemmin Blinit, on jääneet käuppaan. Housuissa oli kyllä punakullan värisiä strasseja, mut niistäkin puolet irtosi kisojen aikana.

      Poista
  2. Ooh, onko siis Rambon jalustimissa mahdollisuus nostaa ikään kuin jalustinkumia jousien avulla niin ylös, että saisi jalustimen kunnolla puristettua varpaiden ympärille? Tässä voisi olla juuri minulle sopiva tuote: Ratsastuksenopettajan ei tarvitsisi enää koskaan käskeä korjaamaan jalustinta lähemmäs varpaita, kun jalustin keikkuisi aina oikealla paikalla - varpaistani viis ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valmentajani ehdotti jalkojeni teippaamista jesarilla satulavyöhön. Voit säästää pennosesesi kun vedät jesarilla pikku kääreen siihen jalkkarin ja jalan ympäri, niin ongelmasi ratkeaa.

      Poista
  3. Olen sanaton. Nuo kultajalustimet. Ja kultajalustimien tuotearviot vetävät vieläkin hiljaisemmaksi. Ihan oikeasti, tämän pakko olla joku vitsi! :D Ja että ihan Horze myy näitä kultajalustimia, enpä ole koskaan törmännyt. Jotain niin järjetöntä etten kestä! Kiitos tästä postauksesta, ihan hulvaton!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan toista tuotearviota hieman kieli poskessa kirjoitetuksi, ilmeisesti jollain muullakin on ollut yhtä hauskaa kuin minulla verkkokaupan tuote-esittelyjä lukiessa.

      Poista
  4. Heti, kun markkinoille tulee jalustimet, jotka tekevät minusta hyvän ratsastajan, ostan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Amen! Veikkaan että paradoksaalisesti ilman jalustimia ratsastaminen kehittää taitoa varmaan nopeammin.

      Poista
  5. Se on kiva, että noita myydään oikein pareittain...
    (Jos noilla Horsewareilla saa oikeasti venyytettyä pituutta, ostan. Vähän vähempikin kuin 15 cm riittää.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, no katsos kun myydään pari, niin se on tosi halpa, niinku siin saa kaks yhden hinnalla! 😂😂😂

      Poista
  6. Näillä varusteilla teet itsestäsi ammattilaisen - ehkä vielä paremman!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tilausta menemään, ja soitto pomolle että pidä tunkkis, meikä vaihtaa alaa nyt!

      Poista

Kiva kun poikkesit. Jätä kommentti tänne! Kerro omista kokemuksistasi?