torstai 26. toukokuuta 2016

Estevalmennus vk20-21/2016 | Video


Eilen oli hyppäri, ja edellisen viikon hyppäriltäkin on vielä video postaamatta. Tässä siis molemmat!

Viime viikon hyppärillä menin vain yhden radan, koska halusimme pitää treenin sopivan kevyenä hoitojen jälkeen. Lisäksi himmailen vähän myös senkin takia, että ratsastamme lainasatulalla. Joten "less is more".

Edellisellä viikollahan eka rata oli hieman villi ja unohdinkin sen, joten nyt olin miettinyt etukäteen että keskityn rauhalliseen menoon. Tosi hyvin se sujuikin, ei senkään puolesta jäänyt tarvetta uusia mitään. Poni oli oma itsensä ja liikkui mukavasti.

Hyppäri: viikko 20

Tällä viikolla Ani on ollut hieman löysä, kun kelit ovat olleet hellelukemissa. Vaikka hyppärillä radalla lähti pikku hiljaa moottori käyntiin, sai tässä ratsastaa jonkin verran eteen, kun normaalisti olen joutunut ottamaan pidätteitä. Eipä kyllä jaksanut poni reagoida mihinkään ympärillä tapahtuvaankaan, eli kun kroppa on lunki, niin myös pää on lunki. Edelleenkin vain yksi rata, koska viikonloppuna on pienet kilpailut.

Hyppäri: viikko 21

Lähinnä näistä jäi mieleen päällimmäiseksi, että istuntaa hypyn aikana voisi parantaa, niin että antaisin enemmän ohjaa hypyn aikana. En jää vetämään tai nyppää kädellä, vaan minulla on kevyt tuntuma, mutta varmaan voisi enemmän antaa ohjaa poiskin. Lainasatula on hieman pieni minulle, ja varmasti saan paremman kontrollin tasapainoon ja ohjasotteeseen, kun saan oman satulan. Tätä kirjoittaessa odotankin satulaseppää uuden satulan kanssa!

0 comments:

Lähetä kommentti

Kiva kun poikkesit. Jätä kommentti tänne! Kerro omista kokemuksistasi?